Με κάρτα φιλάθλου οι αγώνες της Εθνικής

Οι δύο μεγάλες αναμετρήσεις της Εθνικής Ανδρών για την Β’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021 πλησιάζουν, με τους φίλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας να ετοιμάζονται για να βρεθούν στο πλευρό των κύπριων διεθνών και να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική Κύπρου θα αγωνιστεί απέναντι στην Αυστρία την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 16:00, ενώ μία ημέρα αργότερα η Κύπρος θα υποδεχθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 19:00. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους δύο αγώνες συνεχίζεται διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα προπωλούνται εισιτήρια για τις δύο αναμετρήσεις και στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα λειτουργούν μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο (κάτω των 14 ετών) κοστίζει 1 ευρώ.

Και στα δύο παιχνίδια θα είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου για όλους τους φιλάθλους άνω των 14 ετών. Γι’ αυτό τον λόγο θα λειτουργήσουν κέντρα έκδοσης κάρτας φιλάθλου στα γραφεία του ΚΟΑ, τα οποία βρίσκονται δίπλα από το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία. Την Κυριακή (2/12) το κέντρο έκδοσης κάρτας φιλάθλου θα λειτουργεί από τις 14:00 μέχρι τις 16:00 και την Δευτέρα (3/12) από τις 18:00 μέχρι τις 19:00.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο