Η αγωνιστική δράση της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης

Δυο μας ομάδες, αυτή των Ανδρών και η Κάτω των 18, επίσης η Ανδρική, είναι αυτές που ανοίγουν την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Ανόρθωση, στο 2020!

Με την ευχή, όπως αυτή η σημαντική ημερολογιακή πρεμιέρα, να συνοδευτεί με νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα μας, να αναφέρουμε ότι η Ανδρική ομάδα, υποδέχεται την Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ, ενώ η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας, τον Όλυμπο Αγλαντζιάς.

Πιο κάτω, παρουσιάζουμε με πιο αναλυτικά σχόλια, τα δυο αυτά παιχνίδια, που θα είναι και σημαντικά για την ομάδα μας:

 

Ομάδα Ανδρών Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Ανόρθωση -Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ

Επάνοδος στην αγωνιστική δράση για την Ανδρική ομάδα μας, με το πρώτο της παιχνίδι για το νέο έτος!

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Λυκείου Λινόπετρας, θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα της Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ.

Είναι η αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β2` κατηγορίας και ο στόχος για την ομάδα μας, είναι δεδομένος. Να ανοίξει το νέο έτος, με συνδυασμό ενός νικηφόρου αποτελέσματος, κάτι που θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα, προς την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου, που είναι η άνοδος στη Β1` κατηγορία.

Στις τάξεις της ομάδας μας, επικρατεί αισιοδοξία ότι η νίκη θα επιτευχθεί, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Αγίου Αθανασίου.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2 κατηγορία): Ανόρθωση – Όλυμπος Αγλαντζιάς

Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, είναι το πρώτο, που θα δώσει για το 2020!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, για τη δεύτερη φάση στο πρωτάθλημα της Α2` κατηγορίας, υποδέχεται στο Γυμνάσιο Ζακακίου την ομάδα του Όλυμπου Αγλαντζιάς.

Ομάδα, η οποία εκτιμάται ως υπολογίσιμη και θα έλθει στη Λεμεσό με απαιτήσεις και επομένως, οι παίκτες της δικής μας ομάδας, καλούνται να είναι αρκετά σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ούτως ώστε να φθάσουν στην επίτευξη του στόχου, που είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας: 

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο