«Για να το κάνουμε δουλεύουμε 4 χρόνια»

Στο Ράδιο Πρώτο ήταν φιλοξενούμενος ο προπονητής του Κεραυνού Χριστόφορος Λειβαδιώτης ο οποίος μίλησε για την πορεία της ομάδας και γιατί ο Κεραυνός είναι και πάλι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων. 

Αναλυτικά:  

«Σίγουρα είναι η χρονιά του Κεραυνού. Κατακτήσαμε το ντάμπλ και το σούπερ καπ, αλλά πετύχαμε και σημαντικές νίκες στην Ευρώπη». 

«Όσοι ασχολούμαστε με την καλαθόσφαιρα λένε πως ο Κεραυνός είναι το μεγάλο φαβορί. Όμως για να γίνει αυτό κάποιο δουλεύουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Έπρεπε να πάμε σιγά-σιγά. Κάναμε κορμό και φέραμε πίσω την πίστη στην ομάδα». 

«Είναι ένα παιχνίδι που βαθμολογικά έχει την δική του σημασία. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για τν κορυφή. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν θα έχει καμία σχέση με τους δυο προηγούμενους μας αγώνες που τους κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Παίζουν πολύ καλύτερα τώρα». 

«Αναμένω την ΑΕΚ να μπει αποφασιστική με ενέργεια. Να τρέξει τον αγώνα. Η ομάδα που θα καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό θα τα καταφέρει. Η άμυνα και τα λάθη θα κρίνουν τον αγώνα». 

«Περίμενα την ομάδα μου σ’ αυτά τα επίπεδα. Αγωνιστήκαμε και στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ την ανέμενα δυνατή γιατί είναι σταθερή. Ο Απόλλωνας λόγω Τόνι είναι 3η ομάδα και μπορεί για περισσότερα. Το ΑΠΟΕΛ το περίμενα πολύ πιο καλύτερο. Είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι τώρα. Θα ανέβει»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο