ΑΕΛ: Όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας

Η μπασκετική ΑΕΛ ενημερώνει για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά:

''Περήφανε ΑΕΛίστα, ήρθε η στιγμή για να επιστρέψεις ξανά δίπλα στην ομάδα σου και να σπρώξεις  την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ σε νέες επιτυχίες, όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Σου ζητούμε να επιστρέψεις στη θέση σου. Στο μέρος όπου έχεις βαθιά ριζωμένες τις αναμνήσεις σου, τα όνειρά σου , τη συνείδησή σου! Εκεί, όπου γράψαμε ιστορία  αφήνοντας  ανεξίτηλο το σημάδι μας, με τις κατακτήσεις των τροπαίων, τους θριάμβους στην Ευρώπη, τα καρδιοχτύπια και την κάψα των παιδιών της κερκίδας.

Στήριξε με τη συμμετοχή σου τα εισιτήρια διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ .  Το σύνθημα μας για τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 είναι «Η ΑΕΛ ΒC αλλάΖΕΙ!».

Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ αλλάζει !  Η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ αλλάζει για να ορίσει την μοίρα της και να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το πρόσφατο παρελθόν, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το παρόν και το μέλλον αυτής της ομάδας.

Θέλουμε, όμως την ψυχή μας πίσω! Διατρανώνουμε έκδηλα την επιθυμία μας πως θέλουμε τον ΑΕΛίστα ξανά στο γήπεδο, εκεί όπου η ομάδα θα δώσει τον αέναο αγώνα της προς τη νίκη.  

Πάρε θέση στο γήπεδο και γίνε μέρος της αλλαγής!

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021/22
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 αρχίζει από σήμερα, 20 Αυγούστου.
 Πιο κάτω παρουσιάζονται οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας:

1.1 KATHΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Eισιτήριο Διαρκείας | LION
Τιμή:
30 ΕΥΡΩ
Προνόμια:
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Α’ και Β’ φάσης του πρωταθλήματος
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες κυπέλλου
• Πρόσβαση στις κίτρινες καρέκλες

Eισιτήριο Διαρκείας | 1η φορά στο γήπεδο
Τιμή:
30 ΕΥΡΩ για κάθε γονέα | 10 ΕΥΡΩ για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών.
Προνόμια:
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Α’ και Β’ φάσης του πρωταθλήματος
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες κυπέλλου
• Πρόσβαση στις κίτρινες καρέκλες
• Παραχώρηση εκπτώσεων υπό προυποθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεθούν στην Ενότητα 3.

Eισιτήριο Διαρκείας | GOLD
Τιμή:
100 ΕΥΡΩ
Προνόμια:
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Α’ και Β’ φάσης του πρωταθλήματος
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες κυπέλλου
• Πρόσβαση στις μπλε καρέκλες

Eισιτήριο Διαρκείας | VIP
Τιμή:
200 ΕΥΡΩ
Προνόμια:
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Α’ και Β’ φάσης του πρωταθλήματος
• Όλοι οι εντός έδρας αγώνες κυπέλλου
• Πρόσβαση στις μπλε καρέκλες
• Πρόσβαση στο VIP Room κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου
• Πρόσκληση σε επιπλέον εκδηλώσεις

2. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ μπορούν να γίνουν μέσω του ΑΕΛ Official Shop που βρίσκεται στην Οδό Αγίας Ζώνης, 12, Λεμεσό, 3127. Το ωράριο λειτουργίας του AΕΛ  Official Shop βρίσκεται  παρακάτω:
- Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή| 09:00-13:00 & 15:00 – 18:00
- Τετάρτη & Σάββατο| 09:00 -13:00
Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται με μετρητά και μέσω πιστωτικής κάρτας.
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 25 57 1930
Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, απαραίτητη είναι η προσκόμιση των πιο κάτω στοιχείων:
- Ονοματεπώνυμο
- Κάρτα Φιλάθλου
- Ταχυδρομική διεύθυνση
- Αριθμός κινητού τηλεφώνου
- Email (εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα)
*Για άτομα κάτω των 14 ετών που δεν έχουν κάρτα φιλάθλου,για την έκδοση Εισιτηρίου διαρκείας θα χρειαστεί ως αποδεικτικό το Δελτίο ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως. 

3. ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
Για την έκδοση του οικογενειακού πακέτου «1η φορά στο Γήπεδο»:
Το εισιτήριο διαρκείας «1η φορά στο γήπεδο» προσφέρει ένα οικογενειακό πακέτο όπου επιτρέπει σε κάθε οικογένεια ανεξαρτήτου οικονομικής επιφάνειας να παρακολουθήσει σε προσιτή τιμή όλους τους εντός έδρας αγώνες της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Αναγνωρίζουμε πως ο αθλητισμό είναι δικαίωμα όλων , για αυτό αναπτύξαμε τα πιο κάτω εκπτωτικά πακέτα που υποβοηθούν την ενασχολησή  όλων των κοινωνικών τάξεων με τον αθλητισμό. Η  ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ,  θέλει να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους , έτσι μέσα στα πλαίσιας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης , παρέχει τα πιο κάτω εκπτωτικά πακέτα:

ΠΑΚΕΤΟ 1
Με την εγγραφή όλων των μελών που απαρτίζουν την οικογένεια στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο» τότε θα παραχωρείται 20% έκπτωση επί του συνολικού ποσού.

ΠΑΚΕΤΟ 2
Σε περίπτωση που η οικογένεια φέρει την πολυτεκνική ιδιότητα και εγγραφούν όλα τα μέλη στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο» τότε θα παραχωρείται 40% έκπτωση επί του συνολικού ποσού.
Η εν λόγω έκπτωση θα παραχωρείται μόνο με την παρουσίαση της Κάρτας Πολυτέκνου.

ΠΑΚΕΤΟ 3
Σε περίπτωση που η οικογένεια είναι λήπτρια Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) και εγγραφούν όλα τα μέλη της στο στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο» τότε θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο στάδιο.
Το εν λόγω δικαίωμα θα παραχωρείται με την παρουσίαση του παραστατικού του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ).
Δικαιούχοι των εν λόγω εκπτωτικών πακέτων είναι οι μόνο οι γονείς και τα παιδιά που απαρτίζουν την κάθε οικογένεια.
Μετά την έκδοση της κάρτας , δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε τροποποίηση στο οικογενειακό πακέτο «1η φορά στο γήπεδο».
Απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης ή της ταυτότητας των παιδιών (Άνω των 14 ετών είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου).

4. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
Toνίζεται πως λόγω των υφιστάμενων μέτρων προστασίας κατά του κορωναϊου ο μέγιστος αριθμός προσώπων για αυτή την περίοδο είναι τα 350 πρόσωπα, τηρουμένων των μέτρων αποστασιοποίησης που καθορίζονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα και νοουμένου ότι, τα πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω προσκομίζουν είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

5. ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-2022
Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΑ ΛΤΔ για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022:

1. Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο “Νίκος Σολωμονίδης Arena”, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.

2. Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο “Νίκος Σολωμονίδης Arena”, που ορίζεται ως έδρα της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου , και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2021 – 2022.

3. Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, στο τηλέφωνο

4. Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που το κατέχει, στο Γήπεδο.

5. Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας: Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.

6. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΑ ΛΤΔ. Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.

7. Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.

8. Επιβολή τιμωρίας στην ΑΕΛ ή αλλαγή έδρας της ΑΕΛ: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΛ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.

9. Ευθύνη της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ: Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.

10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, τους αθλητές της, η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.

11. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

12. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο