Άλλη μια χρονιά με Ορεινό στον ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο του Ντέμη Ορεινού. Ο κ. Ορεινός και το κέντρο φυσιοθεραπείας του προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο ΑΠΟΕΛ απο το 2008.

Φέτος το φυσικοθεραπευτικό κέντρο θα είναι υπεύθυνο για την αποκατάσταση και τις καθημερινές ανάγκες των τμημάτων πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας.

Άξιον αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως ο κ. Ορεινός νυχθημερόν βρίσκεται ανα πάσα στιγμή κοντά στις ομάδες, ενώ πολλές φορές ανιδιοτελώς προσφέρει και επιπλεόν βοήθειες όπου τα τμήματα το χρειάζονται.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Με τον Ντέμη πέρα απο τη συνεργασία ετών στον ΑΠΟΕΛ είμαστε και φίλοι και γνωρίζω απο πρώτο χέρι τον τρόπο που δουλεύει και αυτός αλλα και το επίπεδο του κέντρου του. Είναι απο τα κορυφαία φυσιοθεραπευτήρια στην Κύπρο και είναι πραγματικά υψίστης σημασίας μια ομάδα να έχει πίσω της ένα δυνατό τιμ στον τομέα της αποκατάστασης των αθλητών. Επίσης ευχαριστούμε τον Ντέμη για το γεγονός πως ανα πάσα στιγμή είναι στη διαθέση των ομάδων μας, πολλές φορές με προσωπικές του θυσίες για το καλό και μόνον του ΑΠΟΕΛ»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο