Σκουρτόπουλος: «Έχουμε εξαιρετική ομάδα»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας, η οποία προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

«Ευχαριστούμε για την όμορφη εκδήλωση. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τη Eurobank και ευελπιστώ πως το αποτέλεσμα θα είναι κάτι που όλος ο κόσμος θα ευχαριστηθεί. Ξέρετε όλοι ότι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν 2 χρόνια σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα γκρουπ 35 παικτών και μετά από 2 χρόνια μπορώ να πω ότι πέτυχε το πρόγραμμα. Το DNA του μπάσκετ είναι ριζωμένο στον Έλληνα, απλά χρειάζεται σωστή διαχείριση. Βοήθησαν όλα τα παιδιά που κλήθηκαν και σήμερα είμαστε όλοι στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε εδώ.

Έχουμε εξαιρετική ομάδα και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Θέλουμε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε θετικά. Πάμε σε ένα δύσκολο Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως το δυσκολότερο που έχει γίνει ποτέ, αλλά και η ομάδα μας έχει δείξει ότι ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι με τη δική σας θετική ενέργεια να τελειώσουμε αυτό το ταξίδι στο υψηλότερο δυνατό σημείο»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο