"33 χρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της καριέρας μου"

Με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από τον θρίαμβο στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας ο ανεπανάληπτος, Νίκος Γκάλης, έστειλε το μήνυμά του μέσω twitter.

Το ελληνικό μπάσκετ γιορτάζει σήμερα (14/6) τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του. Πέρασαν κιόλας 33 ολόκληρα χρόνια από το θαύμα στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας και την ανεπανάληπτη νίκη στον τελικό απέναντι στη Σοβιετική Ένωση.

Ο τεράστιος, Νίκος Γκάλης, ο οποίος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πορεία της “γαλανόλευκης” έστειλε μέσω twitter το δικό του μήνυμα, γράφοντας χαρακτηριστικά: “33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά που κατακτήσαμε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ! Εκείνες τις 11 μαγικές μέρες μαζί με άλλα 11 παιδιά αλλάξαμε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού. Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και τις βάσεις για νέες μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που λάβαμε από το σύνολο των Ελλήνων. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο και μου θυμίζουν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να παραμείνετε όλοι Υγιείς και ασφαλείς!"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο