Σπανούλης: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους»

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των τίτλων, εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Κανονικά θα συνεχίσει να παίζει ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας μάλιστα πως του δίνουν έξτρα κίνητρο οι φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται.

Από ‘κει και πέρα, ο «Kill Bill», ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα, έθεσε και τον επόμενό του στόχο, που είναι να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κατάκτηση των τίτλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την ανάδειξή του στην ομάδα της δεκαετίας και πως αντέδρασαν τα παιδιά του: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν τη δραστηριότητά τους».

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όταν τραυματίστηκε φέτος τον Φεβρουάριο: «Έχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Έχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά».

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει: «Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν “τροφή” τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο».

Για τον επόμενο στόχο του: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την καραντίνα: «Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο