Διάθεση να μπει στο κόλπο για Καλάθη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νικ Καλάθη περιμένοντας στη… γωνία.

Η πανδημία του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις της έχουν φέρει πολλές συζητήσεις γύρω από τα συμβόλαια παικτών για την… επόμενη μέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει και για το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό…

Η εφημερίδα «Live Sport» αποκαλύπτει στο σημερινό (11/5) της φύλλο πως ο Ολυμπιακός δείχνει μία διάθεση να μπει στο… κόλπο για τον ηγέτη του «τριφυλλιού», εάν βέβαια εκείνος γίνει διαθέσιμος στην καλοκαιρινή αγορά.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ υπενθυμίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να διαθέσουν ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ για δύο γκαρντ και τονίζει ότι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση Καλάθη.

Μάλιστα, γίνεται ξεχωριστή αναφορά και στο γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σε τεράστια εκτίμηση τις ικανότητες του διεθνούς γκαρντ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ελπίζει πως θα μπορέσει να αποκτήσει κάποιον ή δύο από τους Κώστα Σλούκα, Μάλκολμ Ντιλέινι και Ράιαν Μπρόκχοφ.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο