Πιτίνο: Αφοσιωμένος 100% σε Παναθηναϊκό και Εθνική!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr και παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, ο 67χρονος Αμερικανός προπονητής είναι αποφασισμένος να τηρήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και την «επίσημη αγαπημένη» και δεν ψάχνει συμβόλαιο στην Αμερική.

Η διακοπή της Euroleague και της Basket League και η ρευστή κατάσταση όσον αφορά την τύχη της εφετινής σεζόν, σε συνδυασμό με την αναχώρηση του Ρικ Πιτίνο για το Μαϊάμι (για 3η φορά στην εφετινή σεζόν), έδωσαν τροφή για αμερικανικά δημοσιεύματα, που τον θέλουν αλλάζει επαγγελματική στέγη.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό συνάδελφο Άνταμ Ζαγκόρια, λοιπόν, ο δύο φορές προπονητής του κολεγιακού πρωταθλήματος, είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες των Αϊόνα Γκάελς, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα μπάσκετ του ομώνυμου πανεπιστημίου που εδρεύει στο Ροσέλ της Νέας Υόρκης (η γενέτειρά του).

Το gazzetta.gr έψαξε το θέμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που έχουν πρόσβαση στο στενό περιβάλλον του 67χρονου Hall of Famer προπονητή, η παραπάνω περίπτωση δεν συγκεντρώνει καμία πιθανότητα, καθώς ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό (έχει ισχύ και για τη νέα σεζόν) και φυσικά στη συμφωνία με του με την Εθνική ομάδα, τις τύχες της οποίας ανυπομονεί να αναλάβει.

Όλα αυτά φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι ο πλανήτης μας κατ' αρχήν και εν συνεχεία ο αθλητισμός θα επιστρέψει σε ρυθμούς κανονικότητας. Ακόμη κι αν το ελληνικό πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά, λοιπόν για φέτος, ο Πιτίνο «εξομολογήθηκε» σε φίλους του, ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στην Αθήνα και τον «πράσινο» πάγκο, ενώ όσον αφορά στην Εθνική ομάδα, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της FIBA (σε συνεργασία με την ΔΟΕ) για την τύχη των προολυμπιακών τουρνουά κατά πρώτο λόγο και των Ολυμπιακών Αγώνων κατά δεύτερο.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο