Η σπάνια ασθένεια του εγγονού του Πιτίνο και ο αγώνας του...

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη σπάνιας μορφής ασθένεια που αντιμετωπίζει ο εγγονός του - Επανέλαβε την αθωώτητά του για το σκάνδαλο στο NCAA

Την σπάνια ασθένεια που ταλαιπωρεί τον εγγονό του αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος ανέφερε πως θέλει να περάσει τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας την οικογένειά του να το αντιμετωπίσει. 

«Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους». 

Όσο για το σκάνδαλο που τον απομάκρυνε από το Louisville και το NCAA σχολίασε: «Δούλεψα εκεί για 17 χρόνια και μία μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το FBI ασχολείται με εμάς και με κάλεσαν να παραιτηθώ. Είπα αμέσως ότι δεν είχα καμία ανάμειξη και πως δεν γνώριζα τίποτα. Ξέρουν πως είμαι αθώος. Πιστεύω πως με απέλυσαν για άλλους λόγους, απλά βρήκαν μία αφορμή. Αν ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό, θα το σταματούσα άμεσα, σε δέκα δευτερόλεπτα. Δεν θα γινόταν τίποτα άλλο».

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο