Λειβαδιώτης: «Ο Γιάννης είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα»

Ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το Παγκόσμιο κύπελλο της καλαθόσφαιρας και τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται δουλειά γύρω από τον Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του:

-Σε γενικές γραμμές είναι παιχνίδια που υπάρχει έντονη η διαφορά δυναμικότητας. Εκ πρώτης όψεως βλέπουμε δυο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μεταξύ των Ευρωπαϊκών και των υπολοίπων. Παίζουν σε πιο γρήγορο ρυθμό οι άλλες ομάδες.

-Αυτό κάνει την πρώτη φάση με λιγότερο ενδιαφέρον. Ειδικά για τις ομάδες που έχουν το ρόστερ και την ποιότητα, ίσως να είναι παιχνίδια για να ρολάρουν. Από την άλλη οι ομάδες που είναι χαμηλής δυναμικότητας, ίσως και αυτές να εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια.

-Θα είναι κλειστό παιχνίδι. Έχει ικανούς παίκτες στο κράτημα της μπάλας από το Μαυροβούνιο. Η Βραζιλία θα αντέξει πολύ περισσότερο.

-Είναι θετικό γιατί ο Γιάννης είναι ταπεινός χαρακτήρας. Δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για την ομάδα. Το να είσαι ο καλύτερος δεν χρειάζεται να βάζεις 30 ή 40 πόντους. Μόνος του δεν μπορεί. Χρειάζεται να γίνει δουλειά γύρω από τον Αντετοκούνμπο. Υπάρχει ένα καλό μίγμα στην Εθνική.

-Είναι το μεγάλο φαβορί οι ΗΠΑ. Ίσως με κάποιες σύνθετες άμυνες, να δημιουργήσουν προβλήματα. Μαζί με την Σερβία που είναι υπερπλήρης ομάδα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο