«Μου έδινε φαγητό για να δίνω στα αδέρφια Αντετοκούνμπο»

Μια ακόμα λεπτομέρεια των φτωχικών παιδικών χρόνων που πέρασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θυμήθηκε ο Χρήστος Σαλούστρος μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Οι φιλικοί δεσμοί που τον συνδέουν -κυρίως με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο- εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστοί. Ο φόργουορντ του Περιστερίου μίλησε για τον ταπεινό χαρακτήρα του σταρ της Εθνικής και των Μπακς, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε πριν φτάσει στην κορυφή. 

«Η μητέρα μου μού έδινε παραπάνω φαγητό, μία μπανάνα, ένα γιαούρτι, για να τα δίνω στα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μετά την προπόνηση. Το ίδιο έκανε και η μητέρα του Γκίκα», σχολίασε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια του ευχήθηκε: «Μόνο να έχει υγεία κι όλα τα άλλα θα γίνουν» 

Όσο για την παρουσία της Εθνικής στην Κίνα είπε: «Η Εθνική είναι ομάδα, ένα σύνολο, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά σίγουρα έχει τα φώτα πάνω του. Η προβολή δεν τον νοιάζει. Θέλει τα υπόλοιπα παιδιά να νιώθουν καλά γύρω του. Επειδή τον ξέρω καλά, πραγματικά έχει ένα στόχο, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν σκέφτεται ούτε συνεντεύξεις, ούτε social media, τίποτα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο