«Δε θα ξαναγίνει δυναστεία σαν την δική μας»

Ο Κάρι μίλησε στο «ESPN» και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. Μίλησε για τη δυναστεία των Ουόριορς, για την αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον αλλά και για την επιθυμία του να παραμείνει στους «Πολεμιστές» μέχρι να τελειώσει την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη δυναστεία: «Προφανώς ο ορισμός μιας δυναστείας μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες. Ο κόσμος πίστευε πως είχε τελειώσει το 2019 αλλά το 2022 πήραμε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα γιατί ξεπεράσαμε τις προσδοκίες. Αυτά είναι 12 χρόνια που είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα με έναν συγκεκριμένο κορμό. Δε νομίζω πως θα επαναληφθεί γιατί είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τους παίκτες μαζί σε αυτή τη λίγκα».

Για τον Τόμπσον: «Είναι κάτι που ποτέ δε φαντάστηκα πως θα γίνει πραγματικότητα, αλλά θέλουμε να είναι χαρούμενος. Έχουμε γίνει οικογένεια και ο κόσμος μας έχει δει να μεγαλώνουμε μαζί και να μένουμε μαζί και να τα καταφέρνουμε και να αποτυγχάνουμε. Ο Κλέι έφυγε και είναι παράξενο για εμάς, είναι παράξενο για όλους. Αλλά όλοι έχουν ελευθερία εδώ και κάνουν αυτό που θέλουν. Είναι το καλύτερο για τον Κλέι, χρειαζόταν μία αλλαγή».

Για το μέλλον του στους Ουόριορς: «Το να είμαι σε μία ομάδα για όλη μου την καριέρα ξέρω πως είναι δύσκολο. Θέλω να είμαι άπληστος και να πω πως είμαστε στους διεκδικητές και να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα όσο είμαι εδώ και έχω γκρι μαλλιά και επισκέπτομαι λύκεια για την κόρη μου. Είναι τρελό. Αλλά ναι, λέω πως εδώ είναι το σπίτι μου και ποτέ δε θέλω να το αλλάξω αυτό».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο