Στο Karate 1 Series A Larnaca 2023 ο ΚΟΑ

Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και Ανδρόνικος Ανδρονίκου εκπροσώπησαν τον Οργανισμό στην τελετή έναρξης του διεθνούς τουρνουά Karate 1 Series A Larnaca 2023, που διεξήχθη στη Λάρνακα από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κουκκουλλής αναφέρθηκε στη σημασία ανάληψης τέτοιων διοργανώσεων για την ανάπτυξη του κυπριακού καράτε και για την ώθηση που δίνουν αυτά τα τουρνουά στον αθλητικό τουρισμό του νησιού μας. Τόνισε επίσης τη σταθερή στήριξη του ΚΟΑ προς το άθλημα και την Ομοσπονδία, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέα Βασιλείου και τους συνεργάτες του για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με δύο μετάλλια για την Κύπρο. Η Θεοδοσία Γιαμούκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +68kg, καθώς έφτασε στον τελικό, όπου έχασε από την Πολωνέζα Τζούλια Ντανιζέβσκα με 4-0. Η Ειρήνη Κοντού πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της με το χάλκινο που πανηγύρισε στο τουρνουά στην κατηγορία -50kg (0-0 με την Πολωνέζα Μαρία Έπτα). Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει τις πρωταθλήτριες μας, τους προπονητές, την Ομοσπονδία και τις οικογένειες τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο