"Σπίθα" Λατσιών και Γαβριήλ Γαβριήλ οι νικητές του τρίτου αγώνα

Η σκοπευτική ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Σπίθα» Λατσιών και ο σκοπευτής Γαβριήλ Γαβριήλ του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου ήταν οι μεγάλοι νικητές στον τρίτο αγώνα του «Η’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας – Μάικ Τύμβιος», που έγινε το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών, με τους Άθω Βοσκαρίδη, Νεόφυτο Παφίτη, Χρίστο Παρασκευαΐδη, Κύπρο Κυπριανού και Κούλλη Ανδρέου και με συνολικό αποτέλεσμα 164/200, πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για διατήρηση των κεκτημένων! Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα με 159/200 και στην τρίτη η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 158/200.

Στην ατομική κατάταξη της Α’ κατηγορίας των κυνηγών, πίσω από τον νικητή Γαβριήλ Γαβριήλ που πέτυχε 45/50 τερμάτισαν ο Άθως Βοσκαρίδης του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών με 44/50 και ο Αντώνης Αντωνίου με 43/50. Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Παναγιώτης Νεοφύτου του Κ.Σ. «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας με 40/50, στους έφηβους ο Ανδρέας Λάμπρου του Κ.Σ. «Ταμασός» Ορεινής με 42/50 και στους βετεράνους κυνηγούς, ο Ηλίας Χαραλάμπους του Κ.Σ. «Πλουμί» Κοκκινοτριμιθιάς με 40/50.

Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Ευγένιος Ζήσιμος του Κ.Σ. «Σπίθα» Λατσιών πρώτευσε στην Α’ κατηγορία με 47/50 και ο Σπύρος Σαββίδης της ΣΚΟΛΕΥ στη Β’ κατηγορία με 45/50, ενώ ο Κυριάκος Πατσαλίδης της ΣΚΟΚΕΡ ήταν ο νικητής στους βετεράνους σκοπευτές με 42/50.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο