Φιορεντίνα εναντίον Σαμπντόρια με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Σαμπντόρια  στο πλαίσιο της Serie A και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out για το συγκεκριμένο ματς σήμερα στις 20:30.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Φιορεντίνα δίνει απόδοση 1.76, η ισοπαλία δίνει 4.23 και η νίκη της Σαμπντόρια δίνει 5.07, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.70 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.17. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65 και το No Goal προσφέρει 2.15. Το να σκοράρει πρώτη η Φιορεντίνα στο ματς δίνει 1.57 και το να σκοράρει πρώτη η Σαμπντόρια δίνει 2.75, ενώ η διπλή ευκαιρία 1Χ δίνει 1.20 και το 2Χ δίνει 2.17. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα δίνει απόδοση 2.60, ενώ η νίκη της Σαμπντόρια από το πρώτο ημίχρονο δίνει 7.95. Αν το ακριβές σύνολο των γκολ είναι 3, η απόδοση είναι στα 4.05 και αν είναι 4 τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.25.

Όσον αφορά τους παίκτες, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος, ο Κιέζα για λογαριασμό της Φιορεντίνα, δίνει απόδοση 5.55 και ακολουθούν οι Κουτρόνε και Κουαμέ με απόδοση 6.05. Από πλευράς, Σαμπντόρια, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Κουαλιαρέλα δίνει απόδοση 6.85.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Φιορεντίνα – Σαμπντόρια εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο