«Υπήρξαν παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν» 

Για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου από την Ανόρθωση αλλά και για τα δημοσιεύματα για Ελουντού και Κορεια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος. 

Αναλυτικά:  

«Κάναμε την προσπάθεια μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μεγάλο σωματείο και καλούμαστε να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουμε».

«Θέλουμε τη νίκη με τον Απόλλωνα να δούμε σε πιο γκρουπ θα είμαστε για να καθοριστούν και οι στόχοι».

«Δυστυχώς το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε έκρινε τον αγώνα. Υπήρχαν και παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν και είναι γεγονός. Νιώθουμε και εμείς και ο κόσμος της ομάδας απογοήτευση αλλά αν θέλουμε να μεγαλώσουμε και άλλο αυτό το σωματείο θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Συνεχίζοντας την προσπάθεια αυτή θα επαναφέρουμε την ομάδα μας ψηλά εκεί που τις αξίζει». 

Για Ελουντού και Κορεια: «Η ενόχληση που προκύπτει δεν είναι για την Ανόρθωση αλλά για τα δημοσιεύματα και τους δημοσιογράφου που θεώρησαν σωστό να τα βγάλουν την παραμονή του αγώνα. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες τελειώνουν τα συμβόλαια τους και μπορούν να μιλήσουν με οποία ομάδα θέλουν. Εμείς κάναμε και κάνουμε την προσπάθεια μας. Αυτό που μας ενόχλησε είναι η ώρα που βγήκε το δημοσίευμα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο