«Πρέπει να ξεφορτωθεί βαρίδια, πρώτο όνομα στη λίστα ο Ναράνχο»

Ο τραυματισμός του και η οριστική διακοπή της ποδοσφαιρικής περιόδου δεν έδωσαν στον Χοσέ Ναράνχο την ευκαιρία να δώσει ένα επαρκές δείγμα γραφής στην ΑΕΚ και στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο δανεισμός του από την Τενερίφη εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο στην Ισπανία μόνο με… ανοικτές αγκάλες δεν τον περιμένουν! Σε σημερινό δημοσίευμα της Eldorsal με τίτλο «Χοσέ Ναράνχο, ένα πρόβλημα στον ορίζοντα για την Τενερίφη» καταγράφονται τα ακόλουθα:

«Δεν θα ανανεωθούν τα πάντα. Ο αθλητικός διευθυντής Χουάν Κάρλος Κορδέρο πρέπει να ξεφορτωθεί βαρίδια και το πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Χοσέ Ναράνχο. Ο προπονητής Ρούμπεν Μπαράχα δεν τον θέλει και η Τενερίφη δύσκολα θα βρει διέξοδο, έπειτα από μια κακή σεζόν.

Αν ο σύλλογος παραμείνει στην κατηγορία, όλα συντείνουν πως ο τεχνικός θα ανανεώσει και η κατάσταση του Ναράνχο θα παραμείνει αμετάβλητη, αφού έχει συμβόλαιο έως το 2022. Ο παίκτης είναι ανοικτός σε νέα μεταγραφή, όμως το συμβόλαιό του είναι υψηλό και αυτό δυσκολεύει τη λύση του. Είναι επίσης δύσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι θα έλθει μια μικρή προσφορά για τον ποδοσφαιριστή.

Μια περίπλοκη αποστολή για τον Χουάν Κάρλος Κορέδρο και είναι φυσιολογικό να σκεφτεί κάποιος ότι ο Χοσέ Ναράνχο θα εκπληρώσει και τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του… αλλά σε ποια ομάδα;»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο