Η ζόρικη περίπτωση του Εμίλιο Ενσούε

Τυπικά και επίσημα, όπως προκύπτει απ' όλες τις σχετικές τοποθετήσεις, ο Εμίλιο Ενσούε είναι παίκτης του Απόλλωνα, εξ ου και λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ότι ο παίκτης ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ωστόσο, δεν σημανεί αυτόματα πως συμπεριλαμβάνεται και στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Στον αντίποδα, ακόμη και η απόκτηση του Ανδρέα Παναγιώτου θα μπορούσε να θεωρηθεί δηλωτική των προθέσεων της τεχνικής ηγεσίας, καθώς ο Κύπριος άσος έχει ως βασική θέση αυτήν του δεξιού μπακ, στην οποία οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού έχουν ως Νο1 επιλογή τον Ζοάο Πέδρο, που μάλιστα ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα δεν υπολογίζεται στα πλάνα για την ερχόμενη σεζόν και, πιθανώς, αυτό του έχει γίνει ήδη γνωστό. Από την άλλη, ο Ενσούε έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα, ο οποίος είτε θα πρέπει να το λύσει καταβάλλοντας μια πολύ γερή αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή, είτε θα πρέπει να επιδιώξει ένα... βελούδινο διαζύγιο μαζί του.

Αυτό ασφαλώς απαιτεί λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς, προκειμένου ο λεμεσιανός σύλλογος να μην βρεθεί φορτωμένος μ' έναν παίκτη που δεν θα υπολογίζεται, αλλά θα πληρώνεται κανονικά -και ακριβά.

Αν το εγχείρημα αποδέσμευσης του Ενσούε στεφθεί με επιτυχία, τότε εκτός από μια θέση αλλοδαπού, θα ελευθερωθεί και ένα σημαντικό ποσό στο μπάτζετ, που θα ανοίξει το δρόμο για περαιτέρω ενίσχυση.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο