Λίβερπουλ: Η αστυνομία αποτρέπει τη «στέψη» στο Etihad

Οι Αρχές του Μέρσεϊσαϊντ δηλώνουν έτοιμες να αστυνομεύσουν όλα τα ματς της Λίβερπουλ και της Έβερτον στη συνέχεια της Premier League κι έτσι απομακρύνεται το σενάριο του μεταξύ τους ντέρμπι στο ουδέτερο «Etihad».

Η ειλημμένη απόφαση της Premier League να ορίσει ουδέτερες έδρες για συγκεκριμένα παιχνίδια στο πλαίσιο του Project Restart έφερε αμέσως στο προσκήνιο το... ονειρώδες σενάριο για τους φίλους της Λίβερπουλ, να εξασφαλίσουν μαθηματικά τον τίτλο στο σπίτι της Μάντσεστερ Σίτι.

Η αδυναμία της Αστυνομίας να καλύψει όλες τις αναμετρήσεις, υπό το φόβο και συνωστισμού των οπαδών έξω από τα γήπεδα οδήγησε τη Λίγκα να προγραμματίσει έξι ματς σε ουδέτερο έδαφος και το ερχόμενο 'Εβερτον-Λίβερπουλ φερόταν πιθανό να μεταφερθεί στο  «Etihad». Ωστόσο, οι Αρχές του Μέρσεϊσαϊντ με δήλωση στη «Liverpool Echo» υποστήριξαν ότι είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις ανάγκες όλων των εναπομείναντων αγώνων για τις δύο εκπροσώπους της πόλης, αρχής γενομένης από το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γκούντισον Παρκ» (21/6).

Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο