"Είναι κρίμα, αφού κάποια ομάδα θα αποχωρήσει"

Για τον σημερινό πρώτο αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα και όχι μόνο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Αναλυτικά:  

Για το σημερινό ντέρμπι: «αμφίρροπο. Κρίμα που οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στους 16 αφού η μια θα αποχωρήσει και έχει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Έχει αρκετά χρόνια να κατακτήσουμε το κύπελλο και από την άλλη έχουμε πολλούς χαμένους τελικούς».

«Είχαμε την ευκαιρία για προπονήσεις τακτικής και ωφέλιμο για τα νέα αποκτήματα να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους».

«Από την στιγμή που είναι έτοιμοι είναι επιλογή. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσουν η αν θα μπουν αλλαγή. Το να κριθεί ότι μπαίνουν στην 20αδα είναι σ’ αυτό το επίπεδο στο οποίο μπορούν να υπολογίζονται από τον προπονητή». 

«Για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός Αλωνεύτης και Εφραίμ. Για τον Μιχαϊλοβιτς ήταν θέμα ξεκούρασης». 

«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και αυτή είναι ζωή μας. Παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε. Είναι και μια αναμέτρηση που ούτε η έδρα παίζει ρόλο και δεν μπορούμε να αφήνουμε το μυαλό μας να ταξιδεύει κάπου αλλού»

Για τον Σιγκούρνταρσον: «Είναι στην Κύπρο. Μιλήσαμε μαζί και κάναμε όλα τα διαδικαστικά. Εκκρεμεί κάτι ανάμεσα στον παίκτη και στην πρώην του ομάδα. Και όταν ξεκαθαρίσει αυτό θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση». 

«Μόλις εγγραφεί ο Σιγκούρνταρσον θα μάθουμε και ποιος θα αποχωρήσει». 

«Ο Γκέντζογλου έχει διαγραφεί αλλά προπονείται με την ομάδα μας και όταν θα καταλήξουμε θα ανακοινωθεί».

«Δεν το αποκλείω. Να κάνουμε λίγη υπομονή και θα δούμε αν θα υπάρξει και 4η προσθήκη». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο