Παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ δημοπρατεί μετάλλια για να πάρει σύνταξη

Σε δημοπρασία βγάζει διάφορα αναμνηστικά από την καριέρα του, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νόρμαν Γουάιτσαϊντ προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό των 140.000 λιρών που χρειάζεται για την συνταξιοδότησή του.

Αποτέλεσε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την δεκαετία του ΄80, με την οποία κατέγραψε στο ενεργητικό του 206 συμμετοχές από το 1982 μέχρι το 1989 και 47 γκολ.

Ο λόγος για τον Νόρμαν Γουάιτσαϊντ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 26 ετών λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Σήμερα ο ίδιος είναι πλέον 55 χρονών και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κάτι που έχει σαν συνέπεια να προχωρήσει στην δημοπράτηση πολλών αναμνηστικών αντικειμένων από την περίοδο που αγωνιζόταν στους «κόκκινους διαβόλους».

Ένα εξ αυτών είναι και το μετάλλιο του νικητή από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1985, με στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 140.000 λιρών που χρειάζεται για την συνταξιοδότηση του σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Εκτός από το μετάλλιο του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, το οποίο αποτιμάται στις 15.000 λίρες, ο ίδιος αναμένεται να δημοπρατήσει και άλλα αντικείμενα αξίας όπως είναι φανέλες, παπούτσια κτλ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο