"Ο Κύπριος Βασίλης Σπανούλης είναι επικίνδυνος"

Τον "Βασίλη Σπανούλη" της κυπριακής διαιτησίας καλαθόσφαιρας κατήγγειλε ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΕΛ, ο Κώστας Χριστοδούλου. "Θυμηθείτε πόσα παιχνίδια γύρισε ο Σπανούλης και θα καταλάβετε", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Υπάρχει και Κύπριος Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν είναι καλαθοσφαιριστής, αλλά διαιτητής καλαθόσφαιρας.
Μάλιστα κύριοι,το όνομα αυτού ΗλίαςΧ2 και είναι ο Βασιλης Σπανούλης των διαιτητών.
Είναι ο άνθρωπος που θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια του στα τελευταία λεπτά και μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο για οποιαδήποτε ομάδα.
Αυτό έγινε και το Σάββατο, έγινε και πολλές άλλες φορές με άλλες ομάδες. Το σκηνικό με αυτόν τον διαιτητή είναι επαναλαμβανόμενο και πολλές ομάδες έκφρασαν τα παράπονα τους. Θυμηθείτε πόσα παιχνίδια γύρισε ο Σπανούλης και θα καταλάβετε.
Τον κρίνουμε ως επικίνδυνο για το άθλημα , αυτό δεν το λέμε μόνον εμείς και ζητούμε την εξαίρεση του από όλα τα παιχνίδια της ΑΕΛ, όλων των τμημάτων. Άλλωστε από ότι ακούσαμε εδώ και καιρό, ο ίδιος ζήτησε εξαίρεση από τους αγώνες μας στο Νίκος Σολομωνίδης. Αληθεύει; Τότε γιατί μας τον ορίζουν εκτός έδρας;
Φυσικά δεν πρόκειται να τον καταγγείλουμε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Κάποιοι τον αξιολογούν, κάποιοι τον βαθμολογούν, πολλές ομάδες φώναξαν κατά καιρούς για τον συγκεκριμένο και τίποτα δεν άλλαξε.
Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα περάσει τον Σπανούλη στα buzzer.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο