Συνεχίζει στη Ρουμανία ο Αντώνης Κωνσταντινίδης

Στη Ρουμανία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Dinamo Science Bucharest.

Η ανακοίνωση της Dinamo:

Καλωσόρισες, Coach Tonys! ⚪

 Ο Κύπριος προπονητής Αντώνης Κωνσταντινίδης επιστρέφει στη Ρουμανία και εντάσσεται στο έργο μας! Αυτή τη σεζόν θα είναι ο επικεφαλής προπονητής της Dinamo Science Bucharest και στοχεύει στην επίτευξη νέων στόχων με την ομάδα! Κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν που πέρασε στη Ρουμανία, 2014-2015, στο Energia Tg Jiu, κατάφερε να προκριθεί η ομάδα για το Final Four Eurochallenge και την 3η θέση.

"' Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω, μετά από 6 χρόνια, στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία να γίνω ο επικεφαλής προπονητής της Dinamo Science Bucharest. Σε ό, τι με αφορά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Στοχεύουμε φυσικά να διατητήσουμε την παράδοση της πρόκρισης στα πλέι οφ - και να αγωνιστούμε για την καλύτερη κατάταξη και, γιατί όχι, για μετάλλιο, και αυτό της πρόκρισης στο Final Four του Κυπέλλου Ρουμανίας. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας της απόφασής μου να ενταχθώ στο έργο Dinamo Science Bucharest ήταν η φιλοσοφία να προωθήσω και να υποστηρίξω νέους Ρουμάνους παίκτες" δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο κόουτς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο