Πιτίνο: «Είπα σε Βόβορα-Παππά ότι θα απολύονταν αν δεν κέρδιζαν τα δύο ματς» (video)

Σε... τρομερή κατάσταση ο Ρικ Πιτίνο, ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, μίλησε στο κανάλι των πρασίνων στο YouTube λίγα λεπτά μετά από την προσγείωσή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος και έδωσε σπαρταριστές ατάκες.

"Είπα στον Βόβορα και τον Παππά ότι αν δεν κέρδιζαν τα δύο τελευταία παιχνίδια θα τους απέλυα. Φυσικά κάνω πλάκα" είπε ο Αμερικανός και πρόσθεσε: "Το συναρπαστικό, αυτό που δεν περίμενα, είναι πως αυτή η εμπειρία θα μου κάνει καλό για την Εθνική. Ανησυχούσα πως δεν θα έβλεπα αρκετά τους παίκτες μου. Τώρα μπορώ να παρακολουθήσω τη Μακάμπι από κοντά, τον Ολυμπιακό τους παίκτες του, να βελτιώσω τη δική μου ομάδα. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού με υψηλούς στόχους και στη συνέχεια θα φτιάξω την Εθνική".

Ο Πιτίνο παραδέχθηκε επίσης πως: "Έφυγα, όμως κράτησα επαφή με όλους, όπως και με το σταφ, τον Μάνο, τον Δημήτρη. Το έχω ξαναπεί. Δεν πληρώνομαι όσο άλλοι προπονητές της EuroLeague, αλλά ο Δημήτρης μου δίνει κάτι που είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα. Μου δίνει σεβασμό και έλεγχο. Στα 67 μου, ο σεβασμός είναι ό,τι πιο σημαντικό στην προπονητική ζωή μου. Είμαι ευγνώμων με την πίστη που μου έχει δείξει. Στη EuroLeague όλοι μπορούν να κερδίσουν έξι επτά συνεχόμενα παιχνίδια και να μπουν στην τετράδα. Εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα τα καταφέρουν".

Rick Pitino Arrival

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο