Σπανούλης: "Ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού"

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε πως νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα από την στιγμή που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται στους ερυθρόλευκους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στο Λιμάνι για ενδέκατη σεζόν, σε μία... σημαδιακή ημερομηνία. Όπως έγινε με την πρώτη ανακοίνωση, έτσι κι αυτή ήρθε την 11η Ιουλίου. Ο ίδιος ο "Kill Bill" στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, εξήγησε:

"Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια και νιώθω σα να είναι μόλις χθες! Δέκα χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις, μεγάλες χαρές, μεγάλες στιγμές, αλλά και στεναχώριες. Καταφέραμε σπουδαία πράγματα αυτή την δεκαετία με τον Ολυμπιακό και ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε Ολυμπιακού και κάθε φιλάθλου" ενώ συνέχισε:

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους Προέδρους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και η χημεία μας είναι μοναδική! Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είναι τεράστια τιμή για εμένα όλο αυτό και τους ευχαριστώ. Επίσης, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς, όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νιώθω περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες".

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο