Αλβέρτης για ρόστερ: «Μην δημιουργούμε εντυπώσεις...»

Υπομονή από τον κόσμο της ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ ζήτησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος τόνισε ότι όταν ολοκληρωθεί, θα γνωρίζει τις δυνατότητές του.

Παράλληλα, ο General Manager του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι δεν θα πρέπει να δημιουργούνται εντυπώσεις, καθώς η ομάδα ακόμα δημιουργείται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ρόστερ:
«Θέλουμε το καλύτερο δυνατό με τα δεδομένα που έχουμε. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι. Είναι εύκολο να λες και να βάζεις στόχους στα λόγια. Πρέπει να δουλεύεις και να τους φτάνεις. Παλιά λέγαμε για Final Four με τον Διαμαντίδη, τον Σάρας και τον Πέκοβιτς. Τώρα είναι άλλη η κατάσταση. Δεν έχουμε ακόμα πλήρες ρόστερ. Μπορεί κάτι σε 20 μέρες να είναι καλύτερο. Ο Γιώργος μπορεί να φτιάξει ένα σύνολο που να μην πιστεύουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή τη στιγμή. Ξέρω καλύτερα από τον καθένα για το τι είναι "καταδικασμένος" ο ΠΑΟ να κάνει κάθε χρόνο. Απλά, δεν μπορώ να βάλω μια ταμπέλα αυτή τη στιγμή. Τους στόχους θα τους ξέρουμε μέσα μας, καθημερινά. Δεν ξέρει κανένας αν η ομάδα θα είναι για οκτάδα ή για Final Four ή οτιδήποτε. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις. Η ομάδα είναι ακόμα στη δημιουργία της».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο