Οριστικά εκτός ο Λαΐφης για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο

Δεν πρόλαβε ο στόπερ του ΑΠΟΕΛ, και θα μείνει εκτός από τον αγώνα

Οριστικά εκτός ο Λαΐφης για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο thumb

Χωρίς τον Κωνσταντίνο Λαΐφη θα παραταχθεί η Εθνική μας απέναντι στο Μαυροβούνιο, καθώς ο έμπειρος στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κανονικά στο Μαυροβούνιο μαζί με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Λαΐφης δεν θα λάβει μέρος ούτε στην αποψινή, τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι, καθώς θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, με την απουσία του να αποτελεί δεδομένα μια σημαντική απώλεια για την Εθνική.

Έτσι, ο Άκης Μάντζιος καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα παρακολουθήσει από την εξέδρα την αυριανή μάχη απέναντι στο Μαυροβούνιο.