Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, πριν από μερικές εβδομάδες οι «κανονιέρηδες» έστειλαν δικό τους άνθρωπο στο φιλικό της Ελλάδας με τη Σουηδία στη Strawberry Arena της Στοκχόλμης, για να δει από κοντά τον 24χρονο Έλληνα εξτρέμ. Ωστόσο, η συνολική εικόνα διαφοροποιείται από άλλα αγγλικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με τους «Times» αναφέρει ότι η βασική μεταγραφική προτεραιότητα της Άρσεναλ αυτή την περίοδο δεν είναι ο Τζόλης, αλλά ο Μόργκαν Ρότζερς της Άστον Βίλα, με τον οποίο οι Λονδρέζοι φέρονται να έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους.
Την ίδια ώρα, από το εξωτερικό προκύπτουν και νεότερα δεδομένα για την περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ, καθώς όπως σημειώνεται από την «cmjornal» ο Τζόλης έχει προσεγγιστεί από την Σπόρτινγκ των Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργου Βαγιαννίδη. Ωστόσο, η τιμή που έχει θέσει η Κλαμπ Μπριζ για τον Τζόλη είναι αρκετά υψηλή για τα «λιοντάρια», με την πορτογαλική ομάδα να είχε δείξει ξανά έντονο ενδιαφέρον στο παρελθόν.
Η Κλαμπ Μπριζ, φέρεται να αξιώνει ποσό που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, γεγονός που δυσκολεύει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Έτσι, παρότι το όνομά του παραμένει ενεργό στη μεταγραφική αγορά, η περίπτωσή του παραμένει σύνθετη και οικονομικά απαιτητική.
POST:
Tzolis has been approached, but he is far too expensive
— Talking Sporting (@TalkingSporting) June 26, 2026
Sporting had their sights set on the Greek winger, but Club Brugge are demanding more than €40M@cmjornal pic.twitter.com/gfLmnuy3Ix
