Συμφώνησε και ντύνει στα πράσινα τον Γιουράι Μπαντέλι!

Συμφώνησε και ντύνει στα πράσινα τον Γιουράι Μπαντέλι! thumb

Προ των πυλών η επόμενη μεταγραφική προσθήκη του Άρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως αποκαλύπτει η ρουμανική Fanatik, ο λεμεσιανός σύλλογος έχει φτάσει σε συμφωνία με την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για τον Γιουράι Μπαντέλι!

Η συμφωνία προβλέπει την καταβολή ρήτρας αποδέσμευσης ύψους €600.000 και ποσοστό 15% επί πιθανής μεταπώλησης του 22χρονου Κροάτη στόπερ, ο οποίος μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Ντιναμό είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής και ουσιαστικά στην πόρτα εξόδο του ρουμανικού συλλόγου. 

Όπως αναφέρει η Fanatik, τη μετεγραφή ενέκρινε το σύνολο των μετόχων της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, με την οποία ο ιδιοκτήτης του Άρη Λεμεσού (Νικολάι Μποσκομπόνικοφ) έχει αναπτύξει επαφές.

Ο Μπαντέλι αναμένεται άμεσα στην Κύπρο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την επισημοποίηση της μετακίνησή του.