«Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας»

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο virtual run μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή σε Google Play και App Store

Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού, μπήκε στη δεύτερη της εβδομάδα η καμπάνια virtual run που διοργανώνει για όλο τον μήνα Απρίλιο η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ).

Η καμπάνια «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!», έχει στόχο αφενός να δημιουργήσει στο κυπριακό κοινό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Στίβου Γ΄ Κατηγορίας (Μπρούνο Ζάουλι), που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Τσίρειο, και αφετέρου να ωθήσει τον κόσμο να αθληθεί σε ασφαλείς συνθήκες. Τα έσοδα από την καμπάνια, θα πάνε προς ενίσχυση των αθλητών της εθνικής μας ομάδας.

Ο μεγάλος στόχος του προγράμματος, είναι ο απλός κόσμος να καλύψει συλλογικά 9251 χιλιόμετρα (πρόκειται για συμβολικό νούμερο, που αντιστοιχεί στα τετραγωνικά χιλιόμετρα του νησιού μας), συνεισφέροντας virtually τα χιλιόμετρά τους, μέσα από το σχετικό application που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.

Ο κόσμος μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Sporthive Live (https://live.sporthive.com/event/10453), σε Google Play και App Store και να αναζητήσουν ακολούθως τον αγώνα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!». Στη συνέχεια, η εγγραφή είναι απλή. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες αποστάσεις, 5 και 10 χιλιομέτρων, με κόστος εγγραφής τα €15, με τα έσοδα να καταλήγουν στους αθλητές μας. Όλες οι πληροφορίες για την καμπάνια, βρίσκονται στο application.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τα hashtags #TrexoumeMazi, #Limassol2021 και #etch2021 όταν ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την καμπάνια.

Πακέτο στο σπίτι

Λόγω του εικονικού χαρακτήρα του αγώνα, όλοι όσοι συμμετάσχουν στο virtual run, θα λάβουν με τη στήριξη της χορηγού του προγράμματος, την ACS Courier, το πακέτο συμμετοχής τους, το οποίο περιλαμβάνει μετάλλιο με το σήμα της καμπάνιας και καπελάκι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο