«Το Παραλίμνι έκανε καθυστερήσεις 20 λεπτά»

Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ τα είπαν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τους βυσσινοί να κερδίζουν 0-1 μέσα στο ''Αμμόχωστος''.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης και τι δήλωσαν οι δύο προπονητές.

Αναλυτικά:

Νίκκι Παπαβασιλείου: "Το επίπεδο και ο ρυθμός ήταν πολύ καλά. Αναγνωριστικό το πρώτο ημίχρονο, το Παραλίμνι μας έπαιξε man to man σχεδόν σε όλο το γήπεδο. Στο 2ο μέρος κυριαρχήσαμε, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σε μια φάση η ΕΝΠ σκόραρε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όταν τις ευκαιρίες σου δεν τις κάνεις γκολ... Παρόλα αυτά, δεν μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Το Παραλίμνι έκανε καθυστερήσεις 20 λεπτά πριν το τέλος. Σε μια φάση μπήκε το γκολ, πρέπει να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Μαρίνος Σατσιάς: "Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δικαιούμασταν ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 2ο φυσιολογικά η Σαλαμίνα ανέβηκε και για ένα μισάωρο ήταν πολύ καλύτερη. Αλλά ευτυχώς στο τέλος βάλαμε ένα γκολ που θα μας δώσει ώθηση".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο