«Κλοτσιά Σάβιτς στην επιγονατίδα του Σάλι. Γιατί δεν το αντιλήφθηκαν στο VAR;»

Ήταν η φάση που «σημάδεψε» όσο ουδεμία άλλη το πρώτο παιχνίδι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού για τη φάση των 16 του κυπέλλου: το μαρκάρισμα του Σάβιτς στον Σάλι στο 61ο λεπτό.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιαννάκης Κυπριανίδης σχολίασε στον Super Sport FM τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων κυπέλλου που έγιναν την Τετάρτη.

ΠΑΦΟΣ FC - ΑΝΟΡΘΩΣΗ:

«Στο 47’  η αποβολή του Ρούντκο ήταν σωστή. Πήγε για την μπάλα, όμως από τη στιγμή που ήταν εκτός περιοχής, ήταν κόκκινη κάρτα.
Στις καθυστερήσεις, δόθηκε σωστά και η δεύτερη κίτρινη. Οι διαιτητές δεν το αντιλήφθηκαν, το είδαν στο VAR. Ο Παλάσιος αδικαιολόγητα χτύπησε στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης».

ΑΠΟΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Στο 18’  το ΑΠΟΕΛ πέτυχε γκολ που ελέγχθηκε από το VAR. Ελέγχθηκε μόνο για οφ σάιντ. Πιστεύω ότι ήταν γκολ από την κεφαλιά. Φαίνεται, η μπάλα, να έχει περάσει εξ’  ολοκλήρου τη γραμμή τέρματος. Ευτυχώς που ήταν καλυμμένος ο Κβιλιτάια.

Στο 39’ , στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, υπάρχει παράβαση. Έγινε στη γραμμή της περιοχής. Είχαμε και μια μεγάλη καθυστέρηση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε διπλό έλεγχο από το VAR και όμως δόθηκαν μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεις.

Στο 60’  ο Σάλι δέχθηκε ένα λάκτισμα από τον Σάβιτς ψηλά στην επιγονατίδα. Ήταν πέναλτι. Ο διαιτητής μπορεί να μην το αντιλήφθηκε, Όμως δεν ξέρω γιατί δεν το αντιλήφθηκαν στο VAR. Είχαν όλο τον χρόνο να μελετήσουν τη φάση και να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Στις καθυστερήσεις φαίνεται να μην υπάρχει πέναλτι  υπέρ του Ολυμπιακού, στη φάση με τους Εφραίμ και Γκουστάβο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο