Μακριά από περιπέτειες

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι το σημερινό της Ομόνοιας απέναντι στη ΠΟ Ξυλοτύμπου (17:00), με τους "πράσινους" ν' αναμετρώνται εκτός έδρας στο Στάδιο Αμμοχώστος για τον πρώτο τους αγώνα στη φάση κυπέλλου.

Η ομάδα του Μπεργκ προερχόμενοι από ανεπιτυχή αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα  και με τα μαύρα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί στο «Ηλίας Πούλλος» και τη χαμένη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Μπεργκ, θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν ένα αποτέλεσμα… πρόκρισης που θα βάλει γερά θεμέλια ενόψει επαναληπτικού. Η ψυχολογία στα αποδυτήρια δεν είναι και η καλύτερη βάση της πορείας που κάνει η Ομόνοια στο πρωτάθλημα, όμως σήμερα είναι ένας διαφορετικός θεσμός, από τον οποίο στο «τριφύλλι» έχουν απαιτήσεις. Απέναντι σε μία ομάδα της Β’ κατηγορίας σε μία καλή πρώτη κλήρωση που είχε η Ομόνοια, επιβάλλεται να κάνει το παιχνίδι της από την αρχή και να είναι κυρίαρχη σε ολόκληρο το 90άλεπτο. Η ομάδα της Ξυλοτύμπου θα παίξει τα ρέστα της, σε παιχνίδι που δεν έχει να χάσει κάτι και μόνο αυτό θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στην ομάδα του Μπεργκ. 

Είναι υποχρέωση της Ομόνοιας να φέρει σήμερα ένα καλό αποτέλεσμα, από τη στιγμή επίσης που μετρά και το εκτός έδρας γκολ. Θέλει να μείνει μακριά από τις όποιες περιπέτειες, θα πρέπει όμως να το αποδείξει.

Το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για 90άλεπτο στον Ασάντε που θα είναι ένα καλό timing για τον ίδιο μετά το χρόνο συμμετοχής που πήρε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπως επίσης και για τους Γιούστε-Μποτεάκ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο