Ο Τσόρνιγκερ έχει έναν λόγο παραπάνω να χαμογελά

Πέραν του αυτονόητου στόχου, ήτοι της πρόκρισης στο β’ γύρο του Κυπέλλου Coca Cola, ο Απόλλωνας είχε και μια σειρά από άλλες επιδιώξεις στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Η ξεκούραση όσων είχαν αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (εν όψει του επερχόμενου με την ΑΕΛ), ο έλεγχος του βαθμού ετοιμότητας των υπολοίπων και η αποφυγή αναποδιών (βλέπε τραυματισμών) ήταν οι κυριότερες εξ αυτών.

Αφ’ ης στιγμής επιτεύχθηκαν, οι «κυανόλευκοι» μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι, ενώ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είχε κι ακόμη έναν λόγο να χαμογελά.

Εν μέσω επίσημων υποχρεώσεων είχε τη δυνατότητα να κινηθεί όπως σε ένα φιλικό προετοιμασίας δοκιμάζοντας παίκτες και σε θέσεις άλλες πέραν της φυσικής τους. Στο πλαίσιο αυτό ο Μαλεκκίδης αγωνίστηκε ως αριστερός στόπερ, ενώ ο (νεοφερμένος) Γιοβάνοβιτς ως αμυντικός μέσος.

Ο Γερμανός τεχνικός συνέλεξε αρκετά δεδομένα για την τακτική ευελιξία των παικτών και της ομάδας του εν όψει της συνέχειας και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ποντάρει σε αυτήν για την υλοποίηση των στόχων του συλλόγου.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα εν όψει ΑΕΛ, καθώς έχει πλέον μεγαλύτερο εύρος επιλογών για τον καταρτισμό της ιδανικής ενδεκάδας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο