Κούπα εφαλτήριο για τα επόμενα άλματα

Αποστολή εξετελέσθη. Πρότζεκτ νο1 ολοκληρώθηκε. Αρχές της περσινής περιόδου ο Κετσπάγια με την επιστροφή του δήλωνε πως στα επόμενα 2 χρόνια η Ανόρθωση πρέπει να πάρει ένα τίτλο. Διεκδίκησε 2 πέρσι και ένιωθε πως μπορούσε να σηκώσει τρόπαιο στην σεζόν που διακόπηκε. Το πέτυχε φέτος, πήρε το κύπελλο και έχει το εφαλτήριο για τα επόμενα βήματα, τα επόμενα άλματα καλύτερα...

Είναι μεγάλη υπόθεση ένα τρόπαιο. Ειδικά μετά από τόσα χρόνια, ειδικά για μία τόσο μεγάλη ομάδα. Σκεφτείτε ας πούμε να μην έπαιρνε το πρωτάθλημα του 95 η Ανόρθωση. Το πρώτο μετά την εισβολή. Πιθανόν να μην άνοιγε ποτέ ο κύκλος κυριαρχίας που ακολούθησε. Σκεφτείτε να έχανε από τον Ολυμπιακό, πόσο μίζερο θα ήταν το κυανόλευκο στρατόπεδο σήμερα. 

Πέρα από την απέραντη χαρά, υπάρχει και αυτή η τεράστια ανακούφιση. Η... αποσυμπίεση μετά από 13 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση. Τα πάντα μπορούν να γίνουν με περισσότερη ηρεμία, αλλά και ζήλο για την επόμενη μέρα. 

Η οποία μέρα λέει δύο πράγματα. Στόχος το πρωτάθλημα, στόχος  μία ευρωπαϊκή πορεία αντάξια της "Κυρίας". Σε αυτά τα σημεία το ρολόι σταμάτησε στο επικό 2008. Ώρα να ξαναπάρει μπρος. 

Με το κεφάλαιο Κετσπάγια να κλείνει σύμφωνα με τον Ευγένιο Χαμπουλά το συντομότερο, περί νέας συμφωνίας φυσικά ο λόγος, θα πρέπει να  ξεκινήσει η δημιουργία μίας πιο ισχυρής ομάδας. Υπάρχουν θέματα με τους ίσως 2 ποιοτικούς παίκτες. Ο Οκριασβίλι επιθυμεί να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα, ο δανεισμός του Κβιλιτάια τελειώνει. Υπάρχουν παίκτες που δεν απέδωσαν και πρέπει να αποχωρήσουν. Χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές με ποιοτικές κινήσεις, αλλά και προσθήκες περισσότερου βάθους..

Επαναλαμβάνουμε ότι το πιο σημαντικό είναι πως όλα μπορούν να γίνουν κάτω από ιδανικές συνθήκες. Με σύμμαχο την αναζωογόνηση που πρόσφερε ένα πολύτιμο από κάθε άποψη τρόπαιο. Σε επίπεδο οπαδών, διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο