Το όνειρο με Μ.Ο. ηλικίας 25,7

Για τον Ολυμπιακό η χρονιά είναι πετυχημένη. Συμμετοχή στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και από χθες με σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Αποτελεί σαφώς την θετική έκπληξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Σε μια χρονιά μάλιστα που συνεργάστηκε με τρεις προπονητές. Ξεκίνησε με Πετράκη, συνέχισε με Βόκολο και τώρα με Γιανέφσκι. Συνήθως όταν γίνεται κάτι τέτοιο σε μια ομάδα, η χρονιά δεν έχει θετικό πρόσημο όμως στον Ολυμπιακό έχει και υπάρχει λόγος.

Αποτελείται από πολύ καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και ξένους που προσφέρουν την επιπλέον ποιότητα. Με χαμηλό προϋπολογισμό, με εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αξιοποίηση των μικρότερων ηλικιακά ομάδων.

Όλα αυτά αποδεικνύονται  από αρκετά στοιχεία. Στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ, ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας του Ολυμπιακού ήταν 25,7.  Από τους πρώτους έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα, οι πέντε ήταν Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Μιχαήλ 27 χρονών, Ανδρέου 18 χρονών, Ψάλτης 24 χρονών, Κυριάκου 27 χρονών και Χαραλάμπους 21 χρονών. Στον πάγκο βρισκόταν ο Ζαχαρίου 25 ετών και ακόμα τέσσερις 19αρηδες οι Ηρακλέους, Ανδρέου, Ευτυχίδης και Βενιζέλος. Εκτός αποστολής ήταν και ο 24χρόνος Σωτηρίου. Μια πλειάδα Κύπριων νέων ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι πέντε  Μιχαήλ, Ψάλτης, Ανδρέου, Σωτηρίου και Ζαχαρίου διεθνής.

Αυτή είναι η συνταγή που έφερε την επιτυχία στον Ολυμπιακό, φιλοσοφία που σαφώς μόνο έναν δρόμο έχει να διαβεί. Τον δρόμο των επιτυχιών.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο