"Ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερες στιγμές..."

Με ανακοίνωση της η Νέα Σαλαμίνα / Α.Πύργος, αποχαιρετά τη χρονιά, μία χρονιά γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις στην πρώτη της εμφάνιση στο γυναικείο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

"Μία μεγάλη και γεμάτη έντονες συγκινήσεις σεζόν ολοκληρώθηκε!

Η 1η χρονιά της Νέας Σαλαμίνας/Α.Πύργος συνοδεύτηκε με όμορφα συναισθήματα και στιγμές υπερηφάνειας! Μια χρονιά δύσκολη, αλλά τόσο όμορφη και δημιουργική. Μπορεί να μην καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο όμως πιστεύουμε οτι όλα πήγαν καλά η ομάδα άφησε έντονα το στίγμα της στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερες στιγμές στο μέλλον.

« Το Δ.Σ. της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ/Α. ΠΥΡΓΟΣ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε αρχικά τους προπονητές Λοράν Φασότ, Αντρέα Προκοπίου, Δαμιανό Δαμιανού και τους συνεργάτες τους, για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ποδοσφαιρίστριες που μετά από συνεχή προσπάθεια η οποία στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα, και ατέλειωτες ώρες δουλειάς εντός και εκτός γηπέδου, χάρισαν στην ομάδα μια επιτυχημένη πορεία.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, την εφορεία, τους φροντιστές και την φωτογράφο μας.

Eυχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας, γονείς, συγγενείς και φίλους που χειροκρότησαν και υποστήριξαν με την δύναμη της φωνής τους κάθε αναμέτρηση την ομάδας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα και ιδιαίτερα στην BetOn Alfa και προσωπικά στον κ.

George Pyrishis

και ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.

Τέλος ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πύργου Λεμεσου και σε ολόκληρη τη κοινότητα για την φιλοξενία και στήριξη που μας προσφέρουν καθημερινά!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και Καλό Καλοκαίρι!»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο