Γυναικείο: Η τηλεδιάσκεψη και οι λεπτομέρειες για τον τελικό της 9ης Απριλίου

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου. Θα διεξαχθεί στις 19:30 στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι Apollon Ladies και η Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision με την στήριξη της ΚΟΠ. 

Για τους σκοπούς καλύτερης διοργάνωσης του τελικού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων υπό το Γενικό Γραμματέα της ΚΟΠ και Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Φοίβο Βάκη και το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

Συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού με στόχο, ο αγώνας να αποτελέσει διαφήμιση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. 

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος στον τελικό θα είναι η ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας. Λόγω των μέτρων που ισχύουν, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. 

Καινοτομία του φετινού τελικού αποτελεί η απόφαση για ανάδειξη της MVP της αναμέτρησης από ειδική επιτροπή της Ομοσπονδίας. Στην πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού θα γίνει απονομή ειδικου επάθλου. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο