Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-17 McDonald’s

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-17 McDonald's.

Η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας της ΚΟΠ για ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς στο χαιρετισμό του πριν από τη διαδικασία της κλήρωσης ανέφερε:

«Σας καλωσορίζω στην κλήρωση του 1ου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-17 McDonald's που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση του Πρωταθλήματος εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της ΚΟΠ για περαιτέρω ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερο κορίτσια να γνωρίζουν, να ασχοληθούν και να αγαπήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, έχουμε συμπαραστάτη την McDonald's Κύπρου. Χαιρετίζουμε την απόφαση της να στηρίξει την προσπάθεια της ανάπτυξης της βάσης του Γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο και την ευχαριστούμε».

«Με σύμμαχο την ΚΟΠ θέλουμε να στηρίξουμε το γυναικείο ποδόσφαιρο και να ενθαρρύνουμε τα κορίτσια για να ενταχθούν στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες και να μάθουν τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων εκ μέρους της McDonald's Κύπρου η HEAD OF CSR Κατερίνα Ανδρέου.

Το Πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου 2020 και το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει:

APOLLON LADIES - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΚΛ. Λ/ΚΑΣ)

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ - AMERICAN INTERNATIONAL

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΚΛ. Λ/ΚΑΣ) - ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC LADIES

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΔΟΞΑ / LAKATAMIA FC

ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΛΑΤΣΙΩΝ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο