"Ήταν κλειδί για την κατάκτηση του τίτλου το ματς με την Ομόνοια"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ ΑΠΟΕΛ Παναγιώτη Παναγιώτου, μετά τη χθεσινή κατάκτηση του τίτλου για 5η φορά στην ιστορία του.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτου στο Ράδιο Πρώτο:

«Ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά η φετινή για πολλούς λόγους, υπήρχε και μια περίπτωση ν’ αναβληθεί το πρωτάθλημα, όμως όλα καλά. Στις αρχές ήταν προγραμματισμένο οι γύροι να ήταν 4, όμως μετά λόγω πανδημίας πάρθηκε η απόφαση για 12 αγωνιστικών. Είμαστε καταδικασμένοι κάθε χρόνο να διεκδικούμε τους τίτλους. Καταφέραμε να κατακτήσουμε τον στόχο μας, που ήταν έντονος από τον πρώτο παράγοντα στον φούτσαλ. Το παιχνίδι με την Ομόνοια και το 7-1 ,στο τέλος της ημέρας νιώσαμε ότι θα ήμασταν πρωταθλητές και μόνο με αυτοκτονία θα το χάναμε. Ήταν παιχνίδι κλειδί. Ένα πρωτάθλημα για τα κυπριακά δεδομένα χωρίς ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Μας αρέσει ο υγιής ανταγωνισμός, σεβόμαστε την Ομόνοια απόλυτα. Έγιναν απίστευτες θυσίες στο άθλημα, οι πρόεδροι των ομάδων κάναμε θυσίες έστω για να βρίσκονται αυτές οι πέντε ομάδες. Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ξέρω ότι θα δηλώσει συμμετοχή του χρόνου, θέλω ν’ ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Το άθλημα θέλει βοήθεια, είναι μικρό ποδόσφαιρο».

«Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός από την ΚΟΠ, φέτος η ομοσπονδία μας βοήθησε ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι. Το θέμα είναι τώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα για να προσελκύσουμε ομάδες. Πρέπει να δημιουργηθεί ένας τομέας στην ΚΟΠ που ν’ ασχολείται μόνο με το τμήμα φούτσαλ. Πριν λίγα χρόνια είχε 4 κατηγορίες το  άθλημα, τώρα έχει μόλις πέντε ομάδες. Υπάρχει αγάπη για το άθλημα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο