Το ξεχωριστό αντίο τους στον Κούλλη Χαπέρη

Το τμήμα Φούτσαλ της Ανόρθωσης που το υπηρέτησε όσο λίγοι ο Κούλλης Χαπέρης, αποχαιρέτησε τον Κούλλη με το πιο κάτω μήνυμα.

Αναλυτικά:

''Ένας δικός μας άνθρωπος «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι. Ο Κούλλης Χαπέρης, ο δικός μας Κούλλης «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι χτυπημένος από την επάρατη νόσο. 

Ότι και να πούμε για τον Κούλλη σίγουρα κάτι θα μας ξεφύγει. Ένας αγνός, ιδεολόγος Ανορθωσιάτης  με μία καλή κουβέντα  και χαμόγελο πάντα στα χείλη. Αθεράπευτα ταγμένος στην ιδέα της Ανόρθωσης, πρόθυμος να βοηθήσει από κάθε πόστο.

Ένα ανιδιοτελής στρατιώτης της πρώτης γραμμής, που ήταν μεγάλη τιμή μας που τον είχαμε στην ομάδα μας. Χρόνια δίπλα στην ομάδα, χρόνια δίπλα στα τμήματα υποδομής, μεταλαμπαδεύοντας την ιδέα της Ανόρθωσης και στους δύο γιούς του που διετέλεσαν φουτσαλιστές της ομάδας μας. 

Εκφράζουμε τη βαθύτατη μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια τόσο προς τη σύζυγο του Σωτηρούλα, όσο και στα παιδιά του Παναγιώτη και Βασίλη. 

Η επάρατη νόσος κτύπησε τον Κούλλη μας, που είχε τόσα πολλά ακόμη να δώσει. Δεν κτύπησε και ούτε θα κτυπήσει τα όσα έχουμε να τον θυμόμαστε και είναι πολλά. Αιωνία σου η μνήμη φίλε, καλό σου παράδεισο''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο