Μακρίδης μετά το βαρύ 0-5 / «Ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμάς...»

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα με την Φινλανδία, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως ήταν μια δύσκολη ημέρα για την ομάδα μας, που ηττήθηκε με το βαρύ 5-0.

«Καταρχήν ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμάς. Πρώτος την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε σήμερα η ομάδα μας την φέρω εγώ. Ίσως να ζητώ πράγματα που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πετύχουμε. Οι αντίπαλοι φαίνεται μας διάβασαν καλύτερα απ’ ότι εμείς. 

Είναι σίγουρα καλή ομάδα η Φινλανδία και δεν ήταν τυχαία που συμμετείχε στην τελική φάση της προηγούμενης διοργάνωσης», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Η συνέχεια για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο μήνα με εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρουμανία.

 
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο