Εθνική Ανδρών: Παρουσία του προέδρου της ΚΟΠ η τελευταία επί κυπριακού εδάφους

Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά. 

Η προετοιμασία στην Κύπρο θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης και το απόγευμα, η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Linz της Αυστρίας, εκεί όπου θα γίνει ο αγώνας του Σαββάτου.

Η προπόνηση έγινε στην παρουσία του προέδρου της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δύσκολες υποχρεώσεις που τους περιμένουν, τονίζοντας τους πως η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Τον πρόεδρο της ΚΟΠ συνόδευαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Θεόδωρος Θεοδούλου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων και εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ Φώτης Φωτίου. 

Μετά τον αγώνα με την Αυστρία η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ τη Ρουμανία. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο