"Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές κερδίζουν καθημερινά το σεβασμό μας"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Μιχάλη Ππεκρή μετά τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας, απέναντι στη Σλοβενία. 

Απόσπασμα των δηλώσεων του στο Super Sport FM: 

«Το θέμα είναι να τελειώνει το παιχνίδι και να είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση των παικτών μας και σε αυτό το κομμάτι το πετύχαμε 100%. Στο ποδόσφαιρο μετράνε αυτά τα 90 λεπτά, θα δούμε τι κάναμε μέχρι σήμερα για να μπορέσουμε να προσθέσουμε στους επόμενους αγώνες. Θα το δούμε βήμα - βήμα. Το να βρουν μόνο μία ευκαιρία οι αντίπαλοι σε τόσα λεπτά, κάτι λέει, το να δεχθείς ένα γκολ στη διοργάνωση πάλι κάτι λέει, όμως αυτό που έχει σημασία είναι το ανάστημα που όρθωσαν οι παίκτες μας στους αντιπάλους». 

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι δουλειά της τεχνικής ηγεσίας να το διαχειριστεί, από πλευράς ΚΟΠ είμαστε ευχαριστημένοι και τους το δείχνουμε καθημερινά. Δουλειά μας είναι να παρέχουμε ότι ζητούν, εγώ είμαι της πολιτικής των χαμηλών τόνων. Εμάς δουλειά μας είναι να μπουν οι βάσεις για την επόμενη μέρα, θέλουμε τη βοήθεια των σωματείων. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε σε παιχνίδια με παίκτες που είχαν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Το ταλέντο το βλέπετε υπάρχει, πρέπει ν’ αγωνίζονται στις ομάδες του. Ο ένας τρόπος είναι να υπάρχει σχεδιασμός από τα σωματεία και ο δεύτερος τρόπος είναι να τους αναγκάζουμε να χρησιμοποιούν δύο παίκτες Κύπριους στην εντεκάδα. Βαδίζουμε σε μία νέα εποχή στο ποδόσφαιρο σε πλήρη επαγγελματισμό. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές κερδίζουν καθημερινά το σεβασμό, όμως λέω ξανά ότι ο σεβασμός υπάρχει, απλά όλοι πρέπει να φτιάξουμε το σχεδιασμό, είτε σε ατομικό είτε σε σωματειακό επίπεδο. Αυτά τα παιδιά ήθελαν να στείλουν αποδείξεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο