«Είναι πολύ εύκολο να διαλυθούν τα πάντα...»

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου μίλησε στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία που έγινε στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αναλυτικά:

''Μας δίνει θάρρος, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε και βήμα βήμα διεκδικούσαμε τη νίκη. Πράγμα το οποίο πετύχαμε με ένα εξαιρετικό γκολ. Είχαμε την ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ. Η γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν άψογη. Παίξαμε με τρεις ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες έκαναν περήφανη την χώρα. Πρέπει να διαχειριστούμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τους αγώνες του Σεπτεμβρίου. Έχουμε ικανότητα και ταλέντο. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Ευχαριστώ όλους για την ζεστασιά. Υπάρχει σταθερό πλάνο, αισιοδοξία για να συνεχίσουμε. Αυτό το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε είναι κάτι που θέλαμε από την αρχή''. 

"Δεν αλλάζουμε το πλάνο μας. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όπως μας αρμόζει σαν Εθνική ομάδα. Θα αξιολογούμε την κατάσταση. Θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Βλέπουμε βήμα βήμα. Είναι πολύ εύκολο να διαλυθούν τα πάντα αν υποτιμήσουμε την κατάσταση".

"Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Για πρώτη φορά είδαμε τρια επίσημα παιχνίδια σ΄ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Υπήρχε ανησυχία και προβληματισμός αν θα τα καταφέρουμε. Εγώ δεν είχα. Είχε γίνει σπουδαία δουλειά και πριν από τους αγώνες. Συγχαρητήρια και στους συλλόγους των ομάδων. Συνεργαστήκαμε άψογα. Βλέπαμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Με την σωστή διαχείριση ήρθε αυτός ο απολογισμός".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο