Η πρώτη πιθανή εντεκάδα του Νίκου Κωστένογλου!

Νέα διοργάνωση, νέος προπονητής, νέοι στόχοι. Η Εθνική μας ομάδα ξεκινάει σήμερα την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Φιλοξενούμε την Σλοβακία στις 9.45 έχοντας έναν και μοναδικό στόχο τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Το τι έγινε στην προηγούμενη ή στις προηγούμενες διοργανώσεις ανήκει στο παρελθόν. Το παρόν έχει σημασία και επιβάλλεται από όλους να στηρίξουμε την Εθνική ομάδα.

Γράφθηκαν και λέχθηκαν πολλά για την επιλογή του Νίκου Κωστένογλου ως νέου προπονητή. Από την στιγμή που λήφθηκε η απόφαση πρέπει να στηριχθεί ο ίδιος και η φιλοσοφία του και στο τέλος της διοργάνωσης θα γίνει το ταμείο.

Εξάλλου είδαμε και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα επί εποχής Γιόχαν Βάλεμ ο οποίος ήρθε με εντυπωσιακές περγαμηνές αλλά φεύγοντας από το Εθνική μας ανέλαβε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό από πολλές απόψεις. Η Εθνική χρειάζεται ψυχολογία, χρειάζεται νέο ξεκίνημα. Να αφήσει πίσω της την κακή εικόνα της προηγούμενης διοργάνωσης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Νίκος Κωνστένογλου δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα. Ωστόσο το πιθανότερο είναι με Μιχαήλ κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά στο άκρο της άμυνας ο Νικόλας Ιωάννου και δεξιά ο Μηνάς Αντωνίου. Στο κέντρο της άμυνας οι Κωνσταντίνος Λαϊφης και Χάμπος Κυριάκου. Στην μεσαία γραμμή δυο ανασταλτικά χάφ οι Ιωάννης Κούσουλος και Κωστάκης Αρτυματάς. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Γρηγόρης Κάστανος. Στα δυο φτερά αριστερά ο Ιωάννης Πίττας, δεξιά ένας εκ των Λοϊζου ή Παπουλή με επικρατέστερο τον πρώτο και στην κορυφή της επίθεσης ο Πιέρος Σωτηρίου.

Με 4-3-3

Η Σλοβακία διανύει καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι. Για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο Γιούρο μέσω των πλέι οφ του Nations League και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτή την επιτυχία.

Το αρχικό σχήμα με το οποίο αναμένεται να παραταχθεί είναι Ντουμρποβνκα, Χουμποτσάν, Χάνκο, Σκρίνιαρ και Πέκαρικ η τετράδα στην άμυνα. Τριάδα στην μεσαία γραμμή με τους Γκρεγκους, Λομπότκα και Κούτσκα. Τριάδα στην επίθεση με Μακ, Ρούσνακ και Ντούρις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο