"Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση"

Την πίστη του προς την ομάδα του και τους ποδοσφαιριστές του αλλά και την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στον αυριανό αγώνα με το Λουξεμβούργο εξέφρασε ο προπονητής της Εθνικής μας Γιόχαν Βάλεμ.

Οι δηλώσεις του κ. Βάλεμ: 

"Ξέρουμε τον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την ήττα που δεχτήκαμε στον πρώτο αγώνα. Ξέρω ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα για την Εθνική λόγω των αποτελεσμάτων που προηγηθήκαν, όμως αισιοδοξώ ότι αύριο θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε πολύ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, έχουν ποιότητα και ικανότητες. Πάντα είμαι πίσω τους και τους στηρίζω. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο.

Όταν χτίζεις κάτι καινούργιο, σίγουρα θα περάσεις δύσκολες στιγμές, τις οποίες περνούμε εμείς τώρα. Σιγά, σιγά, θα έρθουν και οι εμπειρίες και τα αποτελέσματα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση από τα αποτελέσματα που προηγηθήκαν. Στην ομάδα πρέπει να μπαίνει πίεση αλλά θετική πίεση και όχι αρνητική. Στην επόμενη διοργάνωση τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο σημαντικά από ότι σε αυτή τη διοργάνωση, χωρίς να σημαίνει πως δεν θέλουμε να νικάμε και ελπίζω αύριο να κάνουμε αυτό που πρέπει για να χαρούμε τη νίκη".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο