Νέα «σεισμική» δόνηση στην κυπριακή διαιτησία!

Άνω – κάτω και πάλι η κυπριακή διαιτησία. Χθες πραγματοποιήθηκε νέα «σεισμική» δόνηση στις τάξεις του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Συγκεκριμένα όσοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές Α` κατηγορίας δεν είχαν ανοίξει την πόρτα εξόδου προ ημερών το έπραξαν χθες διαφωνώντας με τους χειρισμούς του Δ.Σ. του συνδέσμου. Επίσης μετά τις αρχικές παραιτήσεις δεν είχαν άλλη επιλογή καθώς θα σχηματιζόταν δυο «κατηγορίες» διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α` κατηγορίας.

Η νέα αυτή εξέλιξη δεν επηρεάζει όλους αυτούς που παραιτήθηκαν καθώς εξακολουθούν να ανήκουν στο μητρώο διαιτησίας της ΚΟΠ αλλά στο μητρώο του Συνδέσμου Διαιτητών.

Ο ρόλος του Συνδέσμου Διαιτητών

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις σαφώς φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Κατά καιρούς υπήρχαν εσωτερικές διαφωνίες αλλά τέτοιου είδους διάσπαση δεν έχει σημειωθεί ξανά. Το Δ.Σ. των ρέφερι πλέον βρίσκεται σε δυσμενή θέση όσο και αν κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν την εικόνα προς τα έξω ότι όλα θα διορθωθούν και ότι δεν ανησυχεί ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του συνδέσμου.

Με το «τσουνάμι» παραιτήσεων που έχουν προκύψει κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον του Δ.Σ. αλλά και του ίδιου του συνδέσμου.

 
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο